Hydrauliek

Op hydraulisch gebied kan Govers TSB u bijstaan met onderhoud, reparatie en/of revisie aan verschillende hydraulische systemen.


Projecten:

Hydrauliekslangen vervangen

Hydrauliekslangen vervangen

Aan boord van een containerschip is Govers TSB ingezet om ter plaatste diverse hydrauliekslangen te vervangen. De aangetaste hydrauliekslangen zijn gedemonteerd, ingemeten, samengesteld en terug gemonteerd. Als extra service wordt er vet-tape op de blanke delen gemonteerd. Vet-tape dient als beschermende laag tegen oxidatie door zoutaanslag en weersinvloeden.

Bent u in het bezit van hydraulisch equipment en op zoek naar een flexibel service bedrijf die u kan ontzorgen bij onderhoud en/of reparatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.


Testopstelling

Testopstelling hydraulisch aangedreven oil-skimmer

Voor een opdrachtgever heeft Govers TSB een testopstelling verzorgd voor het testen van een hydraulisch aangedreven oil-skimmer.

In samenwerking met een verhuurbedrijf van hydraulisch equipement was deze testopstelling goed geslaagd.Leveren van hydraulische componenten

Hydraulische componenten

Govers TSB is u graag van dienst bij het leveren van hydraulische componenten en benodigdheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.