Elektra

Als extra service verrichten wij ook werkzaamheden aan installaties met laagspanning á 12/24 Volt tot installaties die werken op 400 Volt.


Projecten:

Elektrische storing

Elektrische storing

Govers TSB werd ingeschakeld om een elektrische storing op locatie te verhelpen.

Na onderzoek bleek een relais kapot te zijn. Na het uitwisselen en het testen van de installatie was de storing verholpen.
Praktijklesmateriaal

Praktijklesmateriaal

In opdracht van een technische school heeft Govers TSB, op werktafel formaat, een elektrisch schema opgebouwd van een landbouwvoertuig.

Door middel van kabels kunnen de leerlingen op deze tafel het elektrische gedeelte werkend maken evenals storingen opzoeken.Opbouw schakelkasten

opbouw schakelkasten

Door een elektrotechnisch bedrijf is Govers TSB ingezet voor o.a. constructie werkzaamheden aan (nieuwbouw) schakelkasten voor een werkschip. Werkzaamheden zoals: het buigen en plaatsen van koperen strippen, boren/tappen van gaten en het verzorgen van verschillende doorgangen in diverse bedieningspanelen. Naast de constructieve werkzaamheden heeft Govers TSB ook meegeholpen met de opbouwwerkzaamheden van elektrische componenten evenals het aansluiten daarvan volgens bijbehorend (elektrisch) schema.