Aandrijftechniek

Op het gebied van aandrijftechniek heeft Govers TSB de nodige ervaring. Of het nu gaat om lagerringen, afdichtingen, aandrijfassen, koppelingen of tandwielkasten, wij ontzorgen u graag bij inspectie, (de)montage, onderhoud, reparatie en/of revisiewerkzaamheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Projecten:

Lagertechniek

Lagertechniek

Periodiek zal het voorkomen dat lagers moeten worden vervangen. Maatvoering, montage- en eventuele afstel-/uitlijningswerkzaamheden zijn mede bepalend voor de standtijd van een lager.

Graag staan wij u bij met onderhoud-, diagnose-, en montagewerkzaamheden om uw installatie zo efficiënt mogelijk te laten werken. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Afdichtingstechniek

Afdichtingstechniek

Lekkages
Voor elke toepassing is er de juiste afdichting. Bij roterende bewegingen ontstaat wrijving en slijtage. Na verloop van tijd moeten deze afdichtingen worden vervangen. Net zoals bij lagers, dienen ook afdichtingen op de juiste manier te worden onderhouden even als te worden gemonteerd om zo de beoogde standtijd te kunnen behalen.

Kunnen wij u op afdichtingstechniek bijstaan met onderhoud, reparatie en/of revisie werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.


(Schakel)vertanding

Tandschade schakelvertanding

Storing: tandwielkast schakelt niet meer tussen Lo en Hi gear
Aan boord van een boot is er onderzoek gedaan naar het niet kunnen schakelen van Lo naar Hi gear. Bij het ontbreken van beveiligingsinstrumenten en het inschakelen op afstand, kan er bij rotatieverschil dergelijke tandschade ontstaan. Zie foto’s.

Bent u op zoek naar technische ondersteuning bij tandwielkasten? Of wenst u periodiek een inspectie uit te voeren om zo slijtage vroegtijdig vast te stellen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.